Monday, December 21, 2009

argh,....

pecah pale setelah 3 ari x update blogger...... ujan x enti.... La ni baru benti n line tenet kembali ok.... huhuhu.... tadi ada kuiz Mathematics n statistics... ok lah..... agak ssh masa mula2... pastu ok jer..... huhuhuhu.... arini aq sangat berbangga diri sket sbb arini x makan pape dari pagi td!!!!! minum air nescafe 0 pagi td n makan buah je sepanjang arini.... huhuhuhu.... nekad nak kecil kan perot ni... huhuhuhu.... nnt ramai orang ske... mana lah tahu kalau dapat badan mcm mereka di bawah ni... hehehehe.....






Friday, December 18, 2009

Me at the first time...


Huooo..... ku da ada blog ker.... terkezut... mudah jer.... tapi x pernah terasa nak wat blog.. time ni terasa nak wat plak.... boring... huhuhu.... hurm.. kata orang, blog ni leh release kan tension coz this is a media where we can put all our thought.... all taht we thing.... all tension.... masalah2 dunia n anything.... i guess so lah.... hhuuu.... lalala~~~ b4 this, kalau ku ada prob, ku simpan dalam jer...... pedih gak... tapi per leh buat..... diri sendiri jer yang paham.... huhuhu