Saturday, March 27, 2010

Paneh Paneh~~..


pergh...
aq rasa arini lah ari paling panas bagi aq! owh cair cair.. Matahari terik seawal kol 9 pagi! cair... aq terpakse bangun jugak sbb paneh...... cuci muka, trus g basuh baju... pastu, mandi2 siap, kol 12.30 aq kuar g pasar... pergh... bahangnyer....

aq rasa aq macam ayam percik paling gemuk, berlemak dan enak utk dijadikan hidangan setelah masak dengan kepanasan cahaya matari arini.. argh! cuma perlu cecah dengan sos barbeque jer... hahahha... arini ni bagus bagi mereka yang nak keringkan aper yang patot.... contoh nyer cuci kerete n nak keringkan, basuh uma @ carpet, atau nak jemur baju lama yang dah berbau hapak.... huhuhuhu

hurm.... petang ni aq tertido... tapi tolong lah... aq rasa mcm aq tdo dalam oven.... paneh yang teramat sangat.... cepat lah malam.... cepatlah malam.... nak sejuk sket... huhuhuhu.... ni lah gambar bilik aq di waktu petang... kepanasan..... matahari direct kot...



so, malam ni, program, blaja ngan member2 kat campus... i guess tade air con... tapi tgklah nnt, aq try gode2 bilik setting air cond... huhuhuhu... nak air cond gak untuk suasana study yang diinginkan.... tanak library cuz asyik distract ngan benda2 lain... nak jumpe orang lah, tulah, nilah.... hurm...

pada mereka mereka yang ada paper mathematics n statistik sok, GUD LUCK! huhuhu.... ni pon antara killer subject... u drop diz, u drop ur result... huhuhu.... ok lah... mau mandi! da maghrib ni.... huhuhu... continue later..

No comments:

Post a Comment