Monday, March 22, 2010

Yuhuu




mintak maaf lah setelah sekian lamanya aq tidak mengupdate blog aq ini... hahaha.... bukan poer, sibuk sangat ngan pelbagai aktiviti katanyer....hurm.... arini ari selasa.... minggu ni aq start final exam sem 2 degree..... ada lagi 6 sem untuk aq hadapi tidak termasuk special sem.... huhuhu... ape best pasal ari ni? hari ni tade paper exam..... sok baru ada! huhuhu.... sangat selamat... so, arini di manfaatkan dengan studie sampai ting tong.... huhuhuhu.... aper yang bakal berlaku arini aku x tahu... aq citer sket pasal aktiviti semalam lah.... semalam..... aq bangun pagi! seawal kol 7.... studies sket b4 bersiap nak g exam agama kot.... bukan senang.... amik kos account tapi pakej siap ada paper agama, english, sukan pelik2, kor uniten.... pepelah.... huhuuhu.... pastu aq bersiap g exam.... aq pakai smart... hahaha.... vase kotak2 itam putih, long sleeve white shirt, black slack, black shoes.... huhuhuhu...... tade bawak handbag.... tahu tak knp pakai smart2? mengikut kajian dari orang kampung, bila kite pakai smart, kite akan rasa konfident... hohohoho..... aq pon rasa begitu.... konfident itu penting.... kuang kuang kuang..pas tu aq g exam... then pulang.... b4 pulang, g lepak jup ngan erl, intan salmee n dol kat kafe cikgu piza bawah wisma.... makan roti hotdog 3 ketul jer.... ngan milo ais...... bukan nak diet tapi pale da ting tong... ngantok gler kot... huhuhu.... balik2 jer aq trus tumbang.. sedar2 da kol 4.30.... taringat plak masa aq tdo td ada orang kol aq suh bayar duit baju LJM( Lelaki Jambu Macho(jumpe kat facebook))... aq pon cakap oke,.. tapi padahal bangun da lambat gler.... then malaslah nak bayar dulu.... dendiam sudah.... wakakak..... later on aq bayar lah.... then aq bersiap n bersemangat nak g gym.... huhuhu.... kol 5.30 aq kuar uma... g bawah wisma nak g gym... tapi bila aq lalu jer melintas tgk kafe bawah wisma tuh, terasa lapar lah plak..... aq pon decide untuk tinggalkan gym n kejar makanan(terok gler perangai dak gegem ni)...... hasil nya, 1 pinggan nasi bersama beberapa jenis lauk.... Mak Tam masak mmg serdap gler.... ske lauk sayur campur die.... then minum milkshake oreo as dessert... hahahha.... gemok2.... pastu aq ke tasik campus plak.... rasa mcm nak jogging,,,,...... tapi teringat plak x bawak kasut. so, hasil nye? lepak sahaja... terjumpe plak echa n kawan die. lepak lah kami sampai azan maghrib berkumandang. dey'all duduk jer. aq plak excited dok membaling biawak kecik dalam tasik dengan batu2. damn that biawak tanak lari. aq rasa mcm diketawakan biawak jer.. hahaha.... then pulang lah aq ke rumah tercinta di bestari ni.. bersiap untuk ke kelas... study bersama dayah..



kol 8.30... mesej dari dayah x enti2 masuk dari tadi... suh aq datang.... haha... berat nyer... kan best kalau kampus tu sebelah rumah.... jalan kaki jer... hahah... then aq pon bersiap.. sampai jer kat kelas.... ramai plak yang join... dayah, aimie, intan salmee, nalliz, n aiman... huhuhuhu.... sayang mereka sbb sudi study sama2... aq pon dok menghafal law.... masuk kol 11, aq pon jem... terus pale ni masuk air... membebel, dengar lagu, memekak, menghiburkan alam.... huhuhu,..... then, pulang lah aq ke rumah di bestari ini semula....



No comments:

Post a Comment