Sunday, April 18, 2010

Besar punyer!

warghhh!!! one day aq bangun pagi ada sebuah peti yang sangat besau kat tepi dapur aq! wah! mcm nak berniaga jer... hahaha....

mak cakap ni adiah.... Abah jadi broker tanah orang.... then orang tuh kasi Esbok ni as adiah.... wah! sangat besar.... abah cakap, kalau panas2, bawak selimut, baring dalam esbok ni.... adoiii.... tanak! macam keranda plak... hahahah best2! leh lah aq wat frozen food banyak2! huhuhuhu....

lokasi strategik

esbok lama kene di gandingkan di tempat laen..

ketinggian yang perfect

fit2 di situ...kaki kayu tu halang serangga kecil masuk..

bila dah ada benda best ni, mak pon bersemangat merasmikan esbok tu! per lagi... roti mexico ler.. mmg sedap! roti yang telah di adun, di masukkan ke dalam Fridge untuk mengelakkan roti tu naik gler2... in other words, nak matikan proses pengembangan yeast dalam roti tuh... huhuhuhuhu..



sedap.....

kak mimi plak wat popia sayur... pon sedap gak!
fuh.... mmg gemuk duk umah lama2..... sedap..... hasil tangan ibu dan bakal ibu...


No comments:

Post a Comment