Wednesday, April 7, 2010

Goyang Sana Goyang Sini

abes paper Cost Accounting pada 1.4.2010, aq pon jerit merdeka dalam hati kecil ku ini setelah lepas minggu yang memeritkan....


petang tu aq decide nak tdo sahajer..... huhuhu... hasil nyer? tdoq dari kui 2.00 ptg sampai 8 malam... very good + letih sbb tdo x stabil timing.... hahahah.... aq pon gegas berkemas.... lari jup g uma aunty rohaida sbb nak pinjam kete wat angkat brag.... walaupon saga jer tapi enuff.... huhuhu... hasil nyer... setelah berkamas macam nak rak.... ni lah barang2 kami



kotak + luggage + plastik itam = 33 barang... untuk 7 orang... pergh! pengsant! huhuhu..... pastu kami lepak wawa.... aq, abe, shalikh, tek, yed..... wan n aki g kwantan...


malm tu aq terkebil kebil.... tak ley tdo... so, ape lagi? kemas barang siap2.... huhuuhu.... aimie ajak lepak... tapi tetibe die ilang g kwantan.... nyampah.... yer lah. dating ngan donn... sweet kan gambar kat bawah ni!


huhuu.....

masuk ari jumaat, aq pon da ting tong... abe da balik.... aki g kwantan balik subuh2 ari... so, tdoq lewat bangun pun lewat........ yed balik ngan shalik pepagi ari nek bus balik kl. begitu juge abe yang nek kete bob.. balik kelantan.. wan balik ari jumaat kol 4.30 petang... tgl lah aq tek ngan aki.,....

aki dok jer dalam bilik x kuar2... aq ngan tek jer dok merayap...


jumaat petang... aktiviti kiteorang sangat best(aq ngan tek jer).... kite orang boring n sajer2 nak jalan2... hasilnyer... JHT masuk ke ladang Juasa yang terletak beberapa puluh kilometer ke satu kawasan ladang dalam area Muadzam Shah... pergh!... mencabar... full tanah merah... mcm nek kuda... pastu balik maghrib2.... hahaha..... sekali sekala wat keje bodo.... malam tu aunty pgl suh wat kan roti hotdog ngan ajarkan menari berselendang kat sekolah die, sekolah muadzam jaya... tapi apakan daya..... bus aq pagi sabtu... so, aq terpakse menolak dengan berat ati.... huhuhu.... malam tu aq tdo lewat gler..... lepak uma pian... tgk movie... pergh.. adalah dalam kol 5.... hurm.... plak tu pagi2 sabtu dalam kol 8 aq da nak kene g wisma wat kan add drop izreen... adoi!... tdoq x cukup lol!


runsing!

hurm... telan 1 cawan nescafe... segar! setelah sumer setel, aq pon nek lah bus balik ke Batu pahat walaupon bermaki hamun ngan driver bus tuh! aq cakap nak kencing.. die cakap pergi lah... padahal aq ngan bawak barang yang sangat banyak! kasi lah aq taruk barang atas bus dulu.... ngok tol pak cik tuh! hurm.... ta kesah lah... yang aq pikir ada orang sedang tunggu aq kat rumah... huhuhuhu.... Mak! Abah! Kak Mimi! Ayun!... I'm Home!  Yeah!

No comments:

Post a Comment