Wednesday, April 7, 2010

Hot In Here!

Arini  4.4.2010 aq ikot mak ngan ayun g tgk ija kat sekolah... she seems happy with her life now... huhuhu... Ayun belikan KFC... sdap....


kiteorang lepak kat kantin yang sunyi tiada manusia... huhuhu.... tetiba, datang plak dak2 yang reunion dorm.... tapi bak kata ayun "Dak2 ni datang sebab bau KFC... huh! nak g beli sendiri"... heheheh


Ayun Ngan Kak Mimi


Mak Ngan Ija

Tangan ku dengan ayam KFC

rupenyer dalam diam mak dah set kan aq untuk ke Klang... umah kak Yetty sebab Abg Zamani (suami die) nak g Beijing ada meeting ngan Ceo Nestle.... beberapa ari jer.. tapi mak suh g sbb tolong jagakan adam.... lagipun Adam ada appointment injection dengan doktor... huhuhu... cian die... balik dari tempat ija, ayun trus g bandar suh aq bali tiket g Klang n balik Muadzam Sekali pada 17 April.... huh!... oke! Masa aq ngah bersiap nak g malam tuh, mak aq kasi sumthin..... What! Oh My God! I Cant Breath! Original Crocs! with Jib Bitz!




Klang! here I Come! kol 6 petang aq sampai Klang pada ari senin 5.4.2010... .... FUh! panas... bandar membangun.... panas lah sket... berbanding muadzam yang kurang pencemaran lagi... Abg zam amik aq kat Bustand Klang... die lom g oversea lagi... die g ari rabu... Adam pon ada skali ngan die! yeay! chumel!






Fuhh!! setelah berada beberapa hari di Klang(umah kak Yetty)..... letih gler dowh..... huhuhu

No comments:

Post a Comment