Monday, April 19, 2010

Malam Yang sejuk!

Adoi..... jam dah kol 2.30 ni.... kenapalah jiwa ku ni kacau gler? mata ku meliar sana sini! arghh!!! jam dah kol 2.40am... tapi ta ngantok lah plak... adoii...

A'azrul baru balik dari rumah aq... banyak gler kesan after die tinggalkan umah aq... antaranye adalah jiwa aq...
Jiwa aq trus x tenteram... jiwa yang selama ni cool, happy n exicited trus jadi gelisah, seram sejuk, takot, marah, geram, tension..... argh!!,,.....

macam ni, sedang aq dok kasi Aazrul tgk video2 n movie2 kat dalam laptop aq, tiba2, A'a start cerita. Bub, ko masa masuk umah ni ada baca pape tak? aq tanyalah y? die cakap, masa die masuk rumah die yang sekarang ni, die trus baca Surah2... antaranyer al- Mathurat... masa nak start jer baca surah tuh, tiba2 tengkuk die meremang bulu roma.... die endah kan n trus baca.... makin die baca2 ayat tersebut, die rasa makin meremang.... then bila die abes baca ayat tuh, die trus ta rasa papae n rasa bilik die luas giler.... the aq tanya die, kenapa ko citer benda2 ni kat aq... die cakap, situasi yang die rasa masa die nak start baca Surah2 tuh, DIE SEDANG RASAKAN SAAT INI DALAM BILIK AQ!....what?! argh!

kenapalah A'a cerita menda2 tuh kat aq! kalau x, x terlintas lansung kat fikiran aq nieh! argh! kan dah taley tdo! adoii..... aq pon trus siap2 mandi n lepak umah wan... sumer da tdo gak.... adoi.... macam mana ni?!..........

No comments:

Post a Comment