Saturday, April 24, 2010

Samura Ohh Samura....

Samura sekolah lamaku... Sekolah Menengah Sains Muar.... really missing everyone in that tyme... my teachers, my friends, my seniors, my juniors, the environment n everything in that area.... huhuhuhuhu.... today, i came back to dis school to curahkan bakti balik kat sekolah... huhuhuhuhuhu.... ku turun muar ni sebab kak salwa mintak tlg tgk2 kan n polish dak2 tarian Samura... ari ahad ni ada tournament...


dak2 pmpn samura yang sedang train....


Dak2 pmpn Zapin ready nak masuk pentas... training


train kat lantai dulu.... luas sket kawasan nak pecah pola lantai


kak salha, abd AD, Abg Izan, Abg Sham, Abg Mab, n Bedah
yang sentiasa sokong n tolong dak2 sek sains muar


x tinggal ada yang merakam...

kak salwa baru wat account fb..

ready pose!

 ku ingat ku just bawak budak... rupenyer aq kene menari jugak untuk 1 team lain! argh! chuacks!


abg AD

Kak Yvonne

Kak Yvonne n kawan die Bedah


Abd AD n Abg Mab
di import jauh dari JB untuk join group kami

acik, walaupon die datang lewat sket, kami x kesah sbb die dah expert dalm zapin berzapin ni

Abg Helmi, penggerak pusat rakan muda muar

studio latihan tarian pusat rakan muda Muar

kami2 tyme masuk air..

Abg As n Abg Chol

diowang ni slalu bagi supprot kat kiteorang everytyme... huhuhu...
walaupun fesbuking x enti2... hehehe

No comments:

Post a Comment