Sunday, April 4, 2010

Sekian

Setelah sekian lamanya.... aq update kembali LACRYMOSA.... miz u alot.... i stop due to the killer time : EXAMINATION.....

selepas paper yang membunuhku... Mathematic and Statistic For Accounting, paper Financial Management pula mendatang dan alhamdulillah... aq berjaya mengharunginye dengan tabah... huhu,... hasil tidak tidur semalaman, aq berjawa menjawab semua soalan dengan lancar.... huhu! start petang after paper FICB, aq pulun ngan study paper Cost Accounting... one of the killer subject cuz the lecturer doesn't help his student.... hurm...

pening gak nak hafal... bukan formula, tapi hafal step by step nak dapatkan jawapan... cost accounting, x semudah yang di sangka.... huhuuhu... study lah aq dengan mereka2 yang banyak membantu... Intan Salmee, Aimie Fatin ngan Donn(datang nak men laptop jer sebab die bukan cos Account....).... Intan ngan Aimie banyak guide aq...

Kesah study disambung semula pada keesokkan harinya... dari pagi sampai kol 6.00 petang...

pastu aq dapat call dari kak rara... suh datang tasik bergambar.. al maklumlah die dah final sem...

kak rara, n kak huda yang tersayang... + abg Faris (2nd year) n abg Din (final sem gak) + Kak Fara n Kak Fiza n Echa(sebok2 sajer)...
miz korang lebih lah!








Dah puas bergambar punyer session, aq rasa macam nak pusing2 tasik plak b4 balik... yuhuu.... pusing2 tasik terjumpe plak fadzil : pelajar Uniten transfer credit from diploma..... die ngah syok mancing...... aq pon stop jup tgk2 almaklumlah aq pon antu macing... then tetiba die jerit   " Dah Kena!" ... die plak sorang2 n tade saper teman die, aq pon aper lagi... datang dekat lah... setelah beberapa minit bertarung ngan ikan yang terkena pncing die, makhluk tersebut pon dapat didaratkan.... nah! sangat membangga kan! ika haruan seberat 1.3 kilogram! sangat puas... tapi beliau guna teknik catch n release.... very good ma thiz person.... die cakap, kalau tangkap n kasi orang, nnt damlam tasik ni dah tade induk lagi..... baik lepaskan balik.... suh ikan tu beranak banyak2.... baru tangkap n makan... huhuhu.... gud2!



huah...puas.... kembali aq ke kelas kemas barang.... n pulang ke hostel... sambung study semalaman.... uhuhuhu

No comments:

Post a Comment