Sunday, May 30, 2010

Abg2 n Akak2 Fasi Yang Mantap!

Salam Sejahtera..

Pada 8-10 Mei yang lalu, Aq bersama beberapa rakan ku secara sukarela menjadi fasilitator Kem Kepimpinan Pengawas Sekolah Menengah Muadzam Jaya...

Atas permintaan Aunty Rohaida, kami menjadi fasilitator untuk bantu cikgu di sekolah tersebut... agak letih tapi best... huhu

antara yang terlibat... Aku, Lina, Amzar, Nalliz, Fikriey, Naqib, Adam Yong, Sara Auni, Sakinah, Syazmin, Wardatulhanim, Fara Efink, n beberapa orang lagi....

SIFERS Teambuilding...


Student Independent Free Enterprise... 

antara kelab yang terkuat n terstabil kat UNITEN.... dengan pelbagai aktiviti yang dijalankan setiap sem, kelab ini mempunyai ramai ahli yang mempunyai pelbagai ciri2 yang menarik... huhu....

pada 30 April, 1 & 2 Mei, SIFE UNITEN wat aktiviti di Taman Pertanian Sultan Ahmad Shah di Kuantan.. seramai 60 orang ahli melibatkan diri...


Untuk gambar gambar yang lain, boleh lah hubungi saya di talian 0177266978..


terima kasih...
salam keikhlasan
AZWAN

Tetamu Yang Bertandang

Setelah sekian lama nya aq tak menyentuh Lacrymosa.... kali ni aq sangat2 terasa nak mem'view' page ni n menambah lagi coretan ku.. setelah hampir sebulan ku meninggalkan page ini, banyak pengalaman yang tak dapat aq lupakan sampai sekarang... mungkin sebulan itu mengambil masa yang singkat..... namun, bagi sesetengah orang, ada fikiran dan mental yang kuat dan mampu mengingat pelbagai coret2 kehidupan yang di alami... namun tidak bagi aku... sementara aq masih ingat lagi semua kenangan dalam masa sebulan ini, akan ku coretkan ke dalam LACRYMOSA ini supaya boleh di kenang sampai bila2.... huhu...

salam keikhlasan... AZWAN..