Saturday, June 19, 2010

Masak2...

salam... 


cuaca yang redup2...huhuhu...


seawal kol 6.30 pagi dah bangun... bukan senang der... hahaha.... tu pun sbb mak kejut.... nak suh g sambung lesen... huhuhu.... bersemangat nikh!... berbaju kolar biru.... seluar slack itam..... crocs hitam.... beg sandang coklat cair,.... sampai2..... lupe bawak lesen da....... adoi..... so, just bayar n cancel belajar... belajar sok... huhuhu...


balik2 singgah pasar n tolong mak masak..... tiba2!


LABAH-LABAH!!!!! what! arghhh!!!! bawah kusi! besar gler!.... x suke! takottt!!!! aq pon capai air serai wangi aq..... pancit kat labah2 tuh... terus kejung..... sumpah besar!






huh! pergh... kecut perut tgk!!... arghhh!!!

Friday, June 18, 2010

Relaxing Tyme


Salam...

16th of June....

setelah sekian lamanyer.... aq keluar bersama rakan2 lama ku secara officially nyer... kawan2 Sekolah Menengah Dato Onn yang telah ku tinggalkan 5 tahun.. lama kan... huhu... fesbuk.. mendekatkan yang jauh... menemukan yang hilang... mencepatkan perhubungan... penjalin hubungan... huhuhu.... lovely... semua dah berubah.... mengikut saiz badan.... mereka semua telah mengecil.... apakah rahsia? mereka pon tidak tahu.... hurm... satu rahsia yang tidak berjaya ku korek...maybelah... setelah 2 tahun aq tinggal di muadzam.... tiada pemenuh masa yang best selain makan bersama rakan2..... tu jer lah.... so, masa kat muadzam banyak spent untuk makan... bukan makan jer lebih.... duit pon lebih kat makan.... huhuhu.... adoiiii.... bak kata EDEELs.... stop makan kalau nak VOGUE!... huhu... masih teringat sampai sekarang...

hurm... hiburan bermula pada pukul 11 pagi.. wuhuu.... Ayun anta aq g uma Piqa.... then dari tu kami bertemu di McD.... makan2... then trus shoot ke BP Mall... wah! heaven dapat jenjalan ngan diowang... jenguk batu pahat yang telah sekian lama ku tinggalkan.... I LOVE U KETAT KETAT LAH BATU PAHAT!!!!!!!!!!!!...hahahah...

kat BP MALL.... aktiviti di teruskan dengan Wayang! Nanny McPhee and The Big Bang is the best... sumpah pecah perot.... plak tuh tyme tengahari.. orang x ramai... hari bekerja plak tuh... so wayang lebih kurang separuh penuh.... per lagi... masa tulah keluar suare pondan sepit, jantan abis, adik majan n memacam lagi.... tapi masa tuh yang tgk wayang cuma Aq, beeyat, pqa dolla, feeza, Haziq, Bukhari.... syafiq x tgk sbb temankan yazid yang mmg x tgk wayang... mmg prinsip die.... bermati matian x kan tgk wayang.... huhu... pelik2 tapi bagus... Maksiat...

lepas tuh kami decide nak g maen boling plak.... adoi... macam harok! Syafiq cakap "Azmer, ko group ngan beeyat, feeza, n pqa sbb kami lelaki ada aq, yazid, haziq n bukhari..da cukup...." macam celaka... tak per... pandang rendah kat aq!.... hahaha..then... kami menang ngan 4++ point than diorang 3++ jer.... tu baru 1 game.... tapi kalau dah masuk 2 3 game pancit gak kot kami... hahaha....

best2... indah.. then lepak2 kat hamid corner kat quare one.... minum2 n makan2..... pastu balik sebab dah kol 7.30...... maghrib kata... huhuhu...

wahhh!!! hari yang indah... best2..... letih2... aq bawak balik BIG APPLE 9biji... sajer teringat kat mak aq suke makan donat.... huhuhu.... akan datang ada reunion... then aq akan update lagi yerp2.... daa....
ni gambar2 kami yang ting tong di bandar batu pahat...






Cuti2 Semester



Salam..


Cuti semester.... hurm.... so excited masa nak start cuti... masuk cuti hari yang ke 7... kepala buntu... mulalah contact balik member2 hang out universiti... ajak jumpe... hu ha hu ha sana sini... cari gado x tentu pasal... sebab aper? sebab buhsan waktu cuti2 gini tak tahu nak wat per??? muahahha.... hurm....


ape nak tulis ekk?? tadi banyak idea... pastu ilang plak... huhuhu..


hoh... antara pengisian cuti aq setakat ni... huhu... most of my tyme = fasbuk.... huhuhu.... tdo kol 2 3 pagi sebab berpesbuk... ni antara orang2 yang memenuhkan dan juga aq penuhkan pesbuk deyall... kejap2 gado..kejap2 manja2...kejap2 luahkan perasaan... haih... tension kadang2... hehehe.... tapi best... so, kadang2 tak terasalah buhsan cuti2 ni..... ni lah mereka2 yang ari2 aq contact... x pon 2 3 ari sekali ..... mostly in pesbuk.... huhuhu...







 

 

 

 

 


 

owh..... sayang gler diorang nikh!!! bagi yang tiada termasuk dlam gambar gambar nikh... will be updated yer... wuhuu...

hurm... mereka ni lah yang layan perangai giler ting tong aku nikh... aq marah diorang marah... aq setan diowang lagi setan... aq tension diowang pon tension... aq cool diowang pon cool... huhuhu... mmg layan lah pale otak diowang... hurmmm ok lah.... will be updated soon... da...

salam keikhlasan...
 AzmeR EzwaN..























Friday, June 11, 2010

Exam Week!

Living like hell..... makan x ingat dunia.... waduhh!!!!


30 MEI 2010...


hari bersejarah.... hehehehe....

Mak! thanks lahirkan saya ke dunia ini!

sambut simple2 jer..... sbb dah besar.... x perlu lah nak ber party party bagai kan... kat umah jer kott... hehehe