Friday, June 18, 2010

Relaxing Tyme


Salam...

16th of June....

setelah sekian lamanyer.... aq keluar bersama rakan2 lama ku secara officially nyer... kawan2 Sekolah Menengah Dato Onn yang telah ku tinggalkan 5 tahun.. lama kan... huhu... fesbuk.. mendekatkan yang jauh... menemukan yang hilang... mencepatkan perhubungan... penjalin hubungan... huhuhu.... lovely... semua dah berubah.... mengikut saiz badan.... mereka semua telah mengecil.... apakah rahsia? mereka pon tidak tahu.... hurm... satu rahsia yang tidak berjaya ku korek...maybelah... setelah 2 tahun aq tinggal di muadzam.... tiada pemenuh masa yang best selain makan bersama rakan2..... tu jer lah.... so, masa kat muadzam banyak spent untuk makan... bukan makan jer lebih.... duit pon lebih kat makan.... huhuhu.... adoiiii.... bak kata EDEELs.... stop makan kalau nak VOGUE!... huhu... masih teringat sampai sekarang...

hurm... hiburan bermula pada pukul 11 pagi.. wuhuu.... Ayun anta aq g uma Piqa.... then dari tu kami bertemu di McD.... makan2... then trus shoot ke BP Mall... wah! heaven dapat jenjalan ngan diowang... jenguk batu pahat yang telah sekian lama ku tinggalkan.... I LOVE U KETAT KETAT LAH BATU PAHAT!!!!!!!!!!!!...hahahah...

kat BP MALL.... aktiviti di teruskan dengan Wayang! Nanny McPhee and The Big Bang is the best... sumpah pecah perot.... plak tuh tyme tengahari.. orang x ramai... hari bekerja plak tuh... so wayang lebih kurang separuh penuh.... per lagi... masa tulah keluar suare pondan sepit, jantan abis, adik majan n memacam lagi.... tapi masa tuh yang tgk wayang cuma Aq, beeyat, pqa dolla, feeza, Haziq, Bukhari.... syafiq x tgk sbb temankan yazid yang mmg x tgk wayang... mmg prinsip die.... bermati matian x kan tgk wayang.... huhu... pelik2 tapi bagus... Maksiat...

lepas tuh kami decide nak g maen boling plak.... adoi... macam harok! Syafiq cakap "Azmer, ko group ngan beeyat, feeza, n pqa sbb kami lelaki ada aq, yazid, haziq n bukhari..da cukup...." macam celaka... tak per... pandang rendah kat aq!.... hahaha..then... kami menang ngan 4++ point than diorang 3++ jer.... tu baru 1 game.... tapi kalau dah masuk 2 3 game pancit gak kot kami... hahaha....

best2... indah.. then lepak2 kat hamid corner kat quare one.... minum2 n makan2..... pastu balik sebab dah kol 7.30...... maghrib kata... huhuhu...

wahhh!!! hari yang indah... best2..... letih2... aq bawak balik BIG APPLE 9biji... sajer teringat kat mak aq suke makan donat.... huhuhu.... akan datang ada reunion... then aq akan update lagi yerp2.... daa....
ni gambar2 kami yang ting tong di bandar batu pahat...






No comments:

Post a Comment