Saturday, July 3, 2010

Hang Out Again!

Assalamualaikum.......


     1 Julai 2010 menjadi saksi kegilaan aq di bandar BaTu Pahat sekali lagi.... huaaaa.... dah namanyer nak melepak... biar lepak sampai rasa tanak lepak lagi... huhu... kan...
     pengisian aq di bandar batu pahat pada hari tersebut....
kol 8-10 = kelas memandu
kol 10- 11 = bersiap n tunggu di umah pika dollah
kol 11 - 1.30 = cari amik beeyat, farizwan n feeza , cari parking kat squareone, makan mcd, lepak depan pintu gerbang wayang...

owh fikiran ku melayang layang memegang bahu mereka..... hahahaha
(berangan lebay)

artat nak gak nieh.... hahaha...
ala.... nak jugak.....  nyampah!

eeeee! gatal! 


kol 1.45 = cari seat dalam wayang... duduk bersepah2 dalam panggung sbb yang ada dalam panggung tu cuma x sampai 20 orang pon....
kol 3.00 = kuar wayang... g serbu K4... solat n beli burger singgit sbb sajer nak makan benda yang jimat, sedap n banyak... hehehe...
kol 4.45 = serbu wayang balik tgk citer death ghost yang sangat membazirkan rm10..... citer x paham... jalan cerita pening... antu x menakutkan... antu sikit...membazir! + zulhelmi aka sos yang menukar mood takot kepada mood ketawa terpekik terlolong.... terus x paham.... dari mood takot sbb tgk cerita antu bertukar kepada mood lawak, buhsan n pening..... huahaaaa.... mesti penonton lain dalam panggung tu marah sbb kami seriusly memekak.... hahaha.... whatever.... kami pon bayar rm10.... huhuhu
kol 6.00 = masing2 gerak pulang.... huhuhu....
suasana dalam square one yang x berapa nak meriah sangat...


ni gambr2 kegembiraan kami yang di kongsi bersama

-TAMAT-


kol 7.30 = bersiap2 n gerak pergi Parit Simen bersama mak ngan abah... tujuan? makan ler.... huhuhu... makan yang sangat sedap.... ikan pari bakar... ikan caru bakar... kerang goreng sambal, sayur campur, kangkung goreng belacan, nasi puteh.... air laici n teh ais.... sangat kenyang!... Blurp.... thanks PaMa sbb memanfaatkan masa saya pada hari kamis yang indah ini.... huhuhu....sayang kalian berdua sangat! huhuhu
kol 10.00 = balik.... abah bawak kete dalam mood cool sbb tade game bola malam tuh.... sampai jer umah aq pon lari masuk bilik.... beralasankan nak kemas barang balik uniten... tapi fesbuk sampai ke pagi jadinyer... muahahah..... soe kepada semua yang  terkecewa..... ana x berniat hendak menipu... tapi apakan daya.... kami hanyalah manusia biasa yang termakan ngan goda nafsu syaitan... hehehe..... alasan lagi..... huhuhuhu....... hurm....
ok lah.... tamat smpi di sini saja coretanku...


salam keikhlasan..

No comments:

Post a Comment