Tuesday, October 12, 2010

SsH sSh....

     Salam semua, salam 1 Malaysia...

huhuhu... hurm.. lama x mengadu kat Lacrymosa.... hurm... tapi kali ni mmg x bleh tahan lagi... mmg kene ngadu...

Jarum Dalam Kalbu...

topik yang sangat berpusing pusing dalam minda ni...

kes : ada sorang budak ni... die dah ada kapel... kapel die jauh dari die... mereka 19 tahun... mereka sebaya... budak ni aq minat... tak tahu macam mana bleh minat.... secara x lansung.... tapi di sebabkan die dah berkapel, so, aq decide untuk pendam jer perasaan ini.... walaupon pedih, sikit jer sbb dah biasa macam ni...

tapi dalam situasi aq yang sedang pasrah ini, ada pulak mulut2 busuk menceritakan seswatu yang tidak sedap untuk ku dengar... pedih yang tadi tak reda lagi, bertambah pedih kali ini.... CChhinnnnggss! berderai gelas pecah bertaburan di lantai... begitulah hati tatkala ini... arghh!!! hendakku jerit tapi dalam hati sahaja.... mulut ku tidak mampu nak berkata ape2.... tahan sahaja.... pedih... mulut2 busuk berbaur bau longkang menyatakan.... yang si dia ni dalam masa yang sama berhubungan dengan seorang kenalan ku.... pedih! aq mengharapkan dia setia pada kekasihnya... die yang kelihattan berpendirian teguh rupanya goyah tatkala berjauhan berbatu dengan kapelnye... ape ni! nampaknye mmg ssh nak cari orang yang setia pada pasangannyer... mungkin aq rasa pasanganku(kalau ada) takkan setia pada ku sbb aq banyak kekurangan... tetapi.... dalam berpasangan, kedua dua pihak jugak susah nak setia... itulah situasi zaman sekarang...

conclusion... aq masih mncari yang setia dan mampu membimbing ku ke arah cinta yang sejati... not desperate tapi kalau dapat lagi cepat lagi bagus....


Friday, October 8, 2010

Bowling tyme!

kelab bowling Uniten wat tournament.... bersempena dengan Karnival Sukan Mahasiswa yang akan datang bulan 12 nikh..... aq pun dengan selambe nyer mengajak geng2 ku join.. sbb bayar RM10 dapat maen 3 game free, kasut free, g kwantan free n air mineral free... saper yang tanak kan??? hahaha..... aq, nalliz, yed, aki 1 geng.... abe, tek shalikh, wan 1 geng..... total ada 14 grup.... grup tek dapat no 10.... grp ku dapat no 9.... x sangka... hahaha!

lokasi : Megamall Kuantan
masa  : sepanjang hari
tarikh : 25 september 2010






aimie pon datang meriahkan suasana




izni ngan huda pon ada... ika datang nek bas sekali ngan nalis....


yed

aki


naliz

tek n abe

wan n shalikh