Monday, December 19, 2011

sesi luahan hati 1

aq dah kasi kau kerja, which is study report yang aq dah siap kan.. study hanya part korang... susah sangat ker haaa???? kaedahnya kata ko pon x tdo malam sbb study report yang aq kasi.... ape yang ko dapat jawab? nothing!~ pantat lah!~ camcibai!~ then bila kene point ngan lecturer, ko tunding jari kat aq??? mmg kimak lah perangai ko!~ sial betol!~ aq ngan 2 3 orang dak2 ni x tdo sbb wat produk n siapkan semua report... kau? x tdo sbb study jer ptt ko leh dapat jawab semua soalan miss tadi kan? pundek.... ko kata ko tunggu call kalau ada pape kene buat... ko ada ker call terus tanya ada pape kene buat? aq kasi kerja suh study pon ko merungut cakap x tido malam study report aq... kalau aq kasi kerja lain, ape kau boleh buat? menyundal? nothing kan? 

x yah nak feeling cantik n hot sangat kalau ko tu tade ciri2 seperti yang di nyatakan di dalam ayat ni... wtf... sekeji hanjing. sehina najis...

ada saper2 nak say thanks? ada saper2 nak teman aq g jumpa miss??? cium puki lah korang!~ korang kalau setakat nak jumpe lecturer nak tunjuk innocent suruh miss tolak markah korang jugak, baik x payah lah bodoh!~ 

jangan sampai aq bagi tahu miss yang korang tuh cuma langsuir yang hinggap dalam group ni lah!~ siap korang!~ aq mintak korang appreciate sikit mereka2 yang membantu back up kumpulan kite, tu pon ssh ker? ego sundal tinggi melangit!~ g mampos... aq puas sbb ni aq takkan ada waktu yang menyebabkan aq jumpa kau lagi!~ k bai!~ out!!~

Saturday, December 17, 2011

Please learn how to say sorry.. Its free..

Please learn how to say sorry..
Its free..

Thursday, December 1, 2011

happiness 1

The chances are that you have already come to believe that happiness is unattainable. But men have attained it. And they have attained it by realising that happiness does not spring from the procuring of physical or mental pleasure, but from the development of reason and the adjustment of conduct to principles.

Wednesday, November 30, 2011

Pandai macam LEMBU

LEMBU: Hai anjing, apa habaq? Macam ada yg tak kena je?

ANJING: Aku tengah tension nih.Mau je aku gigit manusia tadi.

LEMBU : Eh?kenapa?

ANJING: Aku lalu tepi 2 orang manusia lelaki dan perempuan yang sedang berkepit. Tetiba si lelaki terperanjat dan terus melompat dan berkata "Hoi anjing, pergi jauh-jauh, najis!".

LEMBU: Ya, lah. Ko kan haram. Najis tahap berat bagi manusia. Biasalah tu. ...

ANJING: Kalau aku najis sekali pon,kalau dia tersentuh aku, boleh disamak.Yang dia sentuh dan raba-raba awek dia tu apa? Boleh ke nak samak dosa?

LEMBU: Betul tu. Memegang wanita yg bukan mahramnya tanpa ikatan yg sah,lebih dahsyat kenajisannya daripada memegang ko anjing, malah tak boleh suci sekalipun disamak.

ANJING: Wah.. ayat ko memang power la...manusia kena ubah pepatah "Pandai macam LEMBU

Lean on me!

Lean on me!

when you're not strong

and I'll be your friend

I'll help you carry on

for it won't be long

'till I'm gonna need

somebody to lean on

Monday, November 7, 2011

Ciri2 lelaki idaman wanita!!!



Lelaki idaman – senarai ori
1. Tampan
2. Charming
3. Sukses kewangan
4. Seorang pendengar yang baik
5. Jenaka
6. Badan tough
7. Bergaya
8. Menghargai
9. Suka buat surprise

Apa yang saya inginkan pada lelaki – umur 32 tahun
1. Nice looking
2. Membuka pintu kereta, memegang kerusi
3. Apakah cukup wang untuk makan malam yang menyenangkan
4. Mendengar lebih daripada perbualan
5. Ketawa dengan lawak bodoh saya
6. Belanja dengan mudah
7. Memiliki kad kredit sekurang-kurangnya satu
8. Menghargai sebuah rumah-memasak makanan
9. Mengingati hari ulang tahun perkahwinan dan hari jadi saya semestinya

Apa yang saya inginkan pada lelaki – umur 42 tahun
1. Tidak terlalu buncit
2. Pekerjaan yang stabil
3. Mengangguk ketika aku bicara
4. Apakah dalam keadaan cukup baik untuk menyusun semula perabot
5. Mengenakan kemeja yang menutupi perutnya
6. Rajin bercukur

Apa yang saya inginkan pada lelaki – umur 52 tahun
1. Menjaga bulu dalam hidung dan telinga dipotong
2. Apakah tidak bersendawa atau menggaru di depan public
3. Tidak terlalu sering meminjam wang
4. Apakah tidak mengangguk tertidur saat aku bercerita
5. Tidak menceritakan semula lawak yang sama terlalu banyak kali
6. Apakah dalam keadaan cukup baik untuk turun dari sofa pada hujung minggu
7. Biasanya mengenakan sandal dan pakaian yang berpadanan
8. Menghargai makan malam yang baik
9. Mengingat nama anda pada kesempatan
10. Rajin bercukur

Apa yang saya inginkan pada lelaki – umur 62 tahun
1. Apakah tidak menakut-nakutkan anak kecil
2. Ingat di mana bilik mandi
3. Tidak memerlukan banyak wang untuk rawatan
4. Hanya berdengkur ringan ketika tidur
5. Ingat kenapa dia tertawa
6. Apakah dalam keadaan cukup baik untuk berdiri sendiri
7. Biasanya memakai pakaian
8. Ingat di mana dia meninggalkan giginya
9. Ingat bahawa itu hujung minggu

Apa yang saya inginkan pada lelaki – umur 72 tahun
1. Bernafas.
2. Tidak miss toilet.

Tuesday, October 25, 2011

:)

Beauty is not about having a pretty face,it's about having a pretty mind,a pretty heart,a pretty soul,and pretty respect with other people 

Monday, October 24, 2011

aktivitiku

siang lepak umah... malam2 kuar... aper nak jadi? hahah! teruk2....

F.A.T.E

Fate is knowing that your life has been pre-planned, faith is knowing that Allaah is the best of planners.

kanak2 dulu n kanak2 kini

budak2 yg lahir pd thn 70/80/90an mesti ingat mase skola rendah dulu2 kan: - * kat skola ade salesman jual buku cerita. ari ni bg list, esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau. salesman susu pon camtu gak. * kat library, budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je. bile ade program Nilam, sebok semua nak pinjam buku. * RMT kat skola mkn x best, tp yg berduit pon join RMT, x phm.... ......* pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die. * main lwn pemadam, syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr, utk padam! * pakai pembaris yg bergerigi, kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu. * cikgu pakai pembaris kuning pjg. Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat situ. * bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan. * time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh. ade gak buat anyaman pakai kertas warna, kolaj la, ape la... * main game 2D. super contra, super mario, street fighter, sume pakai tape. * jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca. * takut BCG tp lepas inject poyo la pulak... * balik skola beli JoJo xpon Dendang. Tora n Yoyo pon best gak.Beli se mata2 nak mainan, coklat die x mkn pon. * Kasut berlampu kat tapak, yg iklan die kat tV bole tembak alien tu... * Siri kartun;DRaGON BALL, power rangers, ultraman, ninja turtles, Thundercats, maskman, Gaban dan mcm lg. jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 x smpt lyn bende2 ni..asyik ngadap tv n ps.. kite akan sentiasa berubah, cume asal-usul kite yg permanent. huhu~ ni la baru zaman kita

titipan using Qosmio

hari2 ujan....

hormone x stable
perot lapar 24 jam
sejuk.. malas nak mandi
nak jalan2 kat bandar nek moto pon x syok
tv n internet kene off cuz takot kene panah petir
baju yang di jemur x kering
kawan2 semua lost contact
assignment malas nak buat
mata berat
rokok dah abes

runsing2....

hhuuhuh... i need a light to change my life!

For Sum1 That I Cant Forget.. ;(





Never mind, I'll find someone like you

I wish nothing but the best for you too

Don't forget me, I beg

I remember you said,"Sometimes it lasts in love 

but sometimes it hurts instead,

Sometimes it lasts in love 

but sometimes it hurts instead."

Forget You!!!

Sunday, October 23, 2011

aq bukan orang senang

ape yang kita minta (tapi x berapa nak mengharap sangat) mesti x dapat.... tapi bila kita x minta, tu yang kita dapat.... huhuhu.... hidup jangan nak demand sangat kalau kita bukan orang senang..... orang senang, gunung pon mampu beli, laut pon boleh di kaki kaki, petik jari, jatuh dari langit.... walau pon masih student, parent beri jer everything.... mmg mewah lah hidup... ada yang bleh adapt belajar + kemewahan... ada yang hancur disebabkan kemewahan... hidup x pernah puas.... parents beri everything cukup... nak kereta, dapat... nak kamera, dapat... nak laptop, dapat.... tapi kenapa masih x puas.... masih nak mencuri... nak susahkan orang lain.... nak duit hasil air tangan sendiri ker? kalau ye pon, biarlah yang halal... kerja.... aq ni dok ngaja menari macam nak mati sebab nak duit nak rasa kemewahan mcm yang orang lain rasa.... bukan aq simply mintak parents aq... diorang pon orang susah... diorang pon belajar dari kesusahan..... adik beradik aq orang cakap senang.... tapi diorang tak tahu yang adik beradik aq semua belajar dari susah..... diorang tahu berjimat cermat... belajar tinggi2 sbb tahu ilmu yang tinggi mampu menjanjikan kerjaya yang mewah.... aq di inspirasikan oleh mereka.... aq pon nak belajar hidup susah... korang nampak aq mewah tapi hakikatnyer semua tu cuma khayalan jer... nampak beg aq macam mahal... padahal beli kat pasar malam jer.... nampak everything macam mahal... padahal beli kat bundle jer..... aq bukan orang senang weyh macam korang yang simply keluarkan duit untuk benda2 yang mahal.... pergi shopping mahal2.... beli tu beli ni.... aq ada duit, bukan duit mak bapak aq... aq cari sendiri.... aq belajar sendiri... nak melancong pon aq x mampu... naik kapal terbang, x pernah..... ni kan pula jejak kaki ke negeri orang..... belajar lah weyh... bwlajar.... jangan buget hidup senang padahal tu semua harta  mak bapak..... kalau korang dah sapu semua harta mak bapak, mak bapak nak sapu aper kat korang? tahi? seswai...

Saturday, October 22, 2011

SABAR



╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬

╬═╬
╬═╬
╬═╬

╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
penatkan berusaha?? sbb tu kena SABAR..HAHAHAHA.. ^_^


Umpama Pensil dan Pemadam



Pensil:Saya minta maaf..
Pemadam: Untuk apa? Awak tidak berbuat apa-apa yang salah.
Pensil: saya minta maaf sebab awak cedera di sebabkan saya. Setiap kali saya membuat kesilapan, awak sentiasa ada untuk saya. Tetapi apabila awak membuat kesilapan saya tiada. Awak akan kehilangan sebahagian daripada ... diri awak. Awak akan menjadi lebih kecil dan lebih kecil lagi setiap kali di sebabkan kesilapan saya.
Pemadam: Itu betul. Tetapi saya tidak kisah. Awak lihat, saya telah di lahirkan untuk melakukan tugas ini. Saya telah dibuat untuk membantu awak pada bila-bila masa awak melakukan sesuatu kesilapan, walaupun satu hari saya tahu yang saya akan hilang dan awak akan menggantikan saya dengan yang baru. Saya sebenarnya gembira dengan tugas saya. Saya tidak suka melihat awak sedih, dan saya berharap awak dapat teruskan perjuangan hingga ke titisan karbon terakhir. :)

CINTA dan KENTUT



CINTA dan KENTUT tidak boleh ditahan, keduanya boleh menjadi lega bila terlaksana.
CINTA tertahan = Sengsara, KENTUT ditahan = Menderita Kalau CINTA dan KENTUT keras bersuara, tentu perasaan kita lega.
CINTA tanpa rasa, bukan CINTA namanya, KENTUT tak berbau, bukan KENTUT namanya.
CINTA itu rapuh, KENTUT itu bau. ... CINTA itu halus, KENTUT itu virus. CINTA diam-diam membuat orang mabuk kepayang, KENTUT diam-diam membuat orang mabuk kepalang.
CINTA bagi kebanyakan orang muda, “Ahhh, CINTA monyet…!” KENTUT didepan banyak orang, “Sialan, monyet lu…!” CINTA dan KENTUT sama-sama sering dicari: Kalau sudah CINTA: “Dimana engkau duhai kekasih?” Kalo sudah KENTUT:
“Siapa nih yang KENTUT? Hayoo, ngaku gak…?!!!” CINTA berlebih membuat orang terbuai, KENTUT berlebih membuat orang terkulai.

CINTA menyatukan persepsi,

KENTUT menyatukan emosi.

Alphabetikalism



kalau 


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 

sama dengan 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 jadi... ...

H+A+R+D+W+O+R+K = 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98% K+N+O+W+L+E+D+G+E = 11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96% L+O+V+E=12+15+22+5= 54% 

L+U+C+K = 12+21+3+11 = 47% 


Ini sume x dpt markah penuh... 


tapi “attitude” A+T+T+I+T+U+D+E = 1+20+20+9+20+21+4+5 = 100%

Saturday, October 1, 2011

Burung Spesel



Pada suatu hari sorang suami baru pulang dari Brazil , membawa burung kakak tua yang sangatlah spesel..
Si isteri bertanya..pada si suami...
" Abang..buat aper beli burung tu..?! Kan mahal tu..!"
Suami menjawab..
" Ala takper..burung ni spesel..tengok nie.."
Suaminya mengangkat tangan kanan dan memetik jarinya...burung itu terus menyanyi lagu POP..
Si isteri sangat suka..dan menyuruh suaminya mengangkat tangan kiri plak..
Si suami..berbuat demikian dan memetik jarinya.. dan burung itu terus menyanyi lagu ROCK pula..
Si isteri pun suka dan bertanya..
" Abang, kalau kita angkat kedua-dua tangan plak camner..?"
Suaminya menjawab.." Awak cuba la buat.."
Si isteri mengangkat kedua2 tangannya dan memetik jarinya..lalu.. .burung itu pun berkata...

" SATU SATU LAH, BODOH..!!! "

Friday, September 16, 2011

I'll count like 1, 2, 3 and hope that you'll be there....

Setiap Yang Bernyawa Akan Pasti Merasai Mati




Dunia adalah jambatan untuk menuju akhirat. Kehidupan di dunia ini adalah merupakan ujian bagi manusia untuk Allah SWT menilai siapakah yang paling baik amalannya. Firman Allah SWT:

"Dialah yang telah mentakdirkan adanya mati dan hidup (kamu) - untuk menguji dan menzahirkan keadaan kamu: Siapakah di antara kamu yang lebih baik amalnya; dan Dia Maha Kuasa (membalas amal kamu), lagi Maha Pengampun, (bagi orang-orang yang bertaubat)”. [TMQ Al Mulk (67) : 2].

Beruntung dan berbahagialah seseorang itu apabila semasa hidupnya dia beroleh keredhaan Allah SWT dan celakalah bagi yang sebaliknya. Ketahuilah bahawa keredhaan itu hanya akan dapat dicapai apabila manusia melaksanakan seluruh kewajiban yang telah diperintahkan oleh Allah SWT dan sebaliknya akan mengundang kemurkaan Allah apabila memaksiati perintah Allah SWT. Kehebatan makhluk yang bernama manusia bukanlah terletak pada gelaran yang disandangnya semasa hidupnya di dunia ini tetapi pada iman dan amal yang dilakukannya semasa di dunia. Jika seseorang itu bergelar pemimpin maka kelak ia akan dipersoalkan oleh Allah SWT akan amanah yang dipikulnya semasa di dunia. Sunnatullah telah mengungkapkan kepada kita bahawa betapa hebatpun seseorang itu di atas dunia ini, besar mana sekalipun kekuasaannya, lama manapun masa pemerintahannya, kedatangan ajal itu adalah suatu ketentuan yang tidak akan dapat ditolak sama sekali. Firman Allah SWT:

” di mana jua kamu berada, maut akan mendapatkan kamu (bila sampai ajal), sekalipun kamu berada dalam benteng-benteng yang tinggi lagi kukuh....”. [TMQ An Nisaa' (4) : 78].

Wahai para pemimpin umat Islam! Yasir Arafat sudah menenumi Tuhannya, begitu juga Raja Hussein, Saddam, Anwar Saddat, Tunku Abdurahman, Tun Razak, Tun Hussein dan lain-lainnya juga telah lama pergi menemui Tuhan mereka dan kini Sultan Johor. Samada para pemimpin ini memimpin mengikut apa yang ditentukan Allah atau tidak, kini, hanya Allah menjadi penentunya sekarang. Hanya Allah SWT sahajalah sebaik-sebaik pembalas perbuatan makhluknya. Setiap manusia akan dibalas setimpal dengan amal perbuatan yang dilakukannya semasa di dunia ini. Ingatlah pesan Nabi SAW:

Riwayat dari Ar-Tirmizi dan Muslim dari Amru bin Maimun r.a bahawa pada suatu hari Rasulullah s.a.w telah menyampaikan satu pelajaran kepada seorang lelaki dengan sabdanya yang bermaksud :

"Rebutlah lima perkara sebelum datangnya lima perkara yang lain, iaitu masa muda mu sebelum datangnya hari tua, masa sihat mu sebelum datang masa sakit, masa kaya mu sebelum miskin, masa lapang mu sebelum datangnya waktu sibuk dan masa hidup mu sebelum datang saat kematian".

JUMAAT

JUMAAT

Mohonlah keampunan dari Allah untuk orangtua dan untuk diri sendiri. Ucaplah Astaghfirullahelazim Allazilailahhailla Huwalhayyulqayum Waatubuilaik 3X dengan penuh ikhlas memohon keampunan dari Allah atas segala dosa kita yang diketahui@ngak. Rasulullah Saw bersabda barangsiapa memohon ampun sebanyak 3X@lebih pada hari jumaat, maka akan diampunkan Allah segala dosa-dosanya.

Thursday, September 15, 2011

XD

Girls are there to be loved,not toyed around.Love her for who she is.6 billion people in this world & 6 billion different personalities.She's special & she will stay that way.u change any part of her,u'll change her 4eva.Don't substitute her for anyone else,they are juz unique in their own ways" °\(^▿^)/°

Monday, September 12, 2011

If Lady Gaga can, How About Me?




Before Lady Gaga and her dress made of meat came into his life, Sergio Vigilato worked quietly in his taxidermy shop in Burbank, where he also crafted guitars and sang classic rock tunes.
But when word got out that he'd been the craftsman who preserved the pop star's iconic ensemble for display at the Rock and Roll Hall of Fame, Vigilato was unexpectedly thrust into a worldwide spotlight, his name now linked with Lady Gaga, flank steak and haute couture.
"I get calls now from all over the world," said Vigilato, 66. "They all want to know how I did it."
The asymmetrically styled dress, shoes, purse and headpiece - all made of raw beef - became an instant sensation when Lady Gaga wore them to the 2010 MTV Music Video Awards show. The ensemble drew curiosity about the performer's message, criticism from animal rights groups like PETA, and kudos from Time magazine, which named it the top fashion statement of 2010.
In June, the dress was unveiled again - this time preserved and displayed - at music's Hall of Fame in Cleveland, as part of its exhibit titled Women Who Rock: Vision, Passion, Power.
But Vigilato wasn't credited for his work to ensure the ensemble looked as it did when when Gaga wore it the first time.
"My friends told me to let it go," Vigilato said, "but there was something inside of me that said, `Sergio, you have to do something."'
So, he called reporters himself, hoping to tell the story of how he
worked for nearly four months to make those slices of beef look as fresh as when they were sent to the designer from Palermo Deli in Granada Hills.A self-described oddball taxidermist, Vigilato has long tanned and stuffed the pelts of beloved pets, and the game hunted by the rich and famous.
Inside his Isabel Street studio, where antlers hang from the ceiling of his work space and tools of the trade line the walls, Vigilato has reproduced scenarios of animals, such as large-mouth bass that appear to be jumping from a lake and antelope drinking from a river.
"I'm working on three pitbulls right now," he said, holding up his hands like claws and exposing his teeth to imitate the dogs' fierce expression.
"Those guys are hard dogs to work on."
But Lady Gaga's meat dress was a whole other challenge. News reports even jokingly called it a "rare" project for a taxidermist.
When officials from the Rock and Roll Hall of Fame contacted him weeks after the MTV Video Music Awards, they asked him if he knew who Lady Gaga was, and if he had seen her meat dress.
"I said no, I haven't heard," Vigilato recalled, but that wasn't going to stop him. As the sole owner and operator of American



In this file photo taken June 14, 2011, the dress made of meat worn by Lady Gaga at the 2010 MTV Video Music Awards is shown in the vault at the Rock and Roll Hall of Fame and Museum in Cleveland. (AP Photo/Mark Duncan, File)
Taxidermy, Vigilato's slogan is: I can do anything if you can pay for it.And pay they did: $6,000 to preserve the one-of-a-kind outfit designed by Franc Fernandez that Lady Gaga wore at least three times.
Vigilato said by the time he received the dress, it was in a sorry state. Its form had sagged and the meat had started to decompose. To his dismay, it had been kept in an air-conditioned apartment rather than a freezer.
"There was bacteria," he said, "and it was blue."
Vigilato first cured the meat, then froze the slices. He did this again and again, even buying similar cuts of flank steak to replace the ruined pieces.
A mannequin he'd asked the Hall of Fame to send as a mold for the dress never arrived, so he bought one on his own. This he dressed in fish-net stockings and a white thong panty similar to the one Gaga wore at the MTV show.
While he won't disclose the materials he used to rework and preserve the dress, Vigilato said reports that he used bleach, formaldehyde and detergent to kill the bacteria are untrue.
Born in Brazil, Vigilato said he was drawn as a child to working with his hands, learning from his parents and grandparents
He also formed a band, The Jet Blacks, which became popular in Brazil, he said, and the group released three albums.
And he liked adventure.
"I always loved to be in a jungle hunting the primitive way," he said. "I learned a lot of skills."
But then again, he says he had done many things, from living in the boonies of Alaska, where he fished and built his own cabin, to traveling to the South, where he performed music in a band.
Vigilato learned his current craft by persuading a taxidermist in Glendale to teach him. He said he felt at the time it was something he wanted to do.
His daughter, Ina Vigilato, said she admired her dad for following his heart.
"I thought it was great that my dad was chosen to preserve the dress because he's so artistic and professional and I knew he could do the work," said Ina, 32.
"It's so really cool that my dad was a part of this," she said. "He's been a hero to me all my life and I'm just honored he's my dad."
Meanwhile, Vigilato marvels at how his life and experiences somehow led him to the meat dress.
Though he's a musician who may never himself be inducted into the Rock and Roll Hall of Fame, at least his work is, through Lady Gaga.
"I'm not a man of science, but I am who I am," he said. "Like Lady Gaga, I was born this way."
 

Saturday, September 3, 2011

attention!~



i hear,i remember,i do and i understand,i'm a man with my own words,try to trust but do verify,u'll get the truth someday.


Tuesday, August 30, 2011

1 Syawal 1432/h




     Hari yang penuh bermakna.... hari yang penuh rasa syukur dan taubat... hari di mana kita rendah kan semua ego kite, semua rasa standard kite setaraf ngan semua orang lain.... maaf memaafkan, sayang menyayangi, tolong menolong... semua ni lumrah yang slalu di lakukan sepanjang bulan Ramadhan dan bulan Syawal.. huhuhuhu

     Raya tahun ni best gler... semua balik umah belah aq!~... huhuhuhu.... semua ada... adik beradik mak, adik beradik aq... Ayun turun dari Taiwan semata mata nak jumpe isteri dan keluarga aq dan beraya bersama di kampung... huhuhuhu.... penuh2... tido sepah2...  lepak2 sepah2.... huhuhuhu... meriah rumah!~ mak suke, abah bahagia.... atok ada, tok yah ada, kak tati ada, ayun ada, kak mimi ada, edriz muzhaffar ada, kak yetty ada, abg zam ada, Muhammad Nabil Adam ada, Amir ada, Ija ada, keluarga Cik Dillah ada, Keluarga Mak usu ada... penuh!~ best!~ huhu... hurm... sampai malam raya umah x berhenti bising @ sunyi... sentiasa ada suara terjerit jerit.. ketawa2... berborak2... bincang2 masalah..... macam2 ragam...

     Umah dah siap kemas sejak seminggu lalu..... so, dah tade pape nak kemas ag.... everything cepat berlalu... Ija wat kek Lapis 1 jam jer...aq wat kueh cornfleks 1/2 jam jer.... aq wat kueh tart 1 jam jer.... tade masalah @ probs pape pon.... semua berjalan lancar.... huhuhuhu.... hurm.. tahun ni tak banyak kuih sangat... sbb tahun ni nak banyak kek ngan kuih lain jer... malas nak buat banyak2... semak.... sepah... dah lah ada 2 nyamuk2 yang sentiasa kacau n menduga iman jer... si Adam ngan si Edriz... mengacau2 orang jer!~ adeyh... mati.... hahha... nnt sambung lagi... ada kerja jap...


Sunday, August 21, 2011

percaya padaku

Wednesday, August 17, 2011

Belajar Sehingga Ke Liang Lahad

Belajarlah memaafkan kalau ingin dimaafkan ,


Belajarlah menghormati kalau ingin di hormati ,

Belajarlah memahami kalau ingin di fahami ,

Belajarlah menyayangi kalau ingin di sayangi ,

Belajarlah menghargai kalau ingin dihargai ,

Belajarlah menyenangi kalau ingin di senangi . . . :)

Tuesday, August 16, 2011

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you..

I've given up on so many things, please don't ask me to give up on you.



One day you'll come to me and ask me what's more important: You or my life. I'll say my life and you'll walk away never knowing that you're my life.



They say you fall in love only once, but everytime I look at you, I fall in love all over again.



It hurts to love someone and not be loved in return but what is the most painful is to love someone and never find the courage to let the person know how you feel.

seminggu sebelum merdeka.....

     adeyh... saket pale, lapar, sangap nikotin, sangap shisha..... macam2 dalam kepala ni!~ adeyh..... Dear God have some Mercy for me... i need u very2 much right now...

huhuhuhu.... study2 sampai mati... pastu leh rehat.... 4 paper to go....

management science - setel
advance management accounting - setel
advance financial accounting 1 - this friday
international business - saturday
accounting information system - this tuesday
auditing - this wednesday

thursday? merdeka lah weyh!~ nak menjerit kuat2!~ sem ni perit tahap cipan tenuk tapir beruk!~

Monday, August 8, 2011

nobody's die as a virgin because life fucked everyone.



nobody's
die
as
a


VIRGIN


because
life
fucked

everyone.

08 08 2011 2.12pm

seminggu tinggal b4 final exam this sem... pergh... penat  tahap cipan terbang...... tolong lah.... andai dapat ku perlahan kan waktu, ingin ku kembali ke masa lalu untuk mengulang kembali ape yang telah aq lakukan yang memberi kesan yang tidak baik kepada ku kini... hurm.l... eh... ape aq carut ni!~ hahaha.... (mata ke atas, tangan di dada)...

time, i need u...... please... slow down a little bit... got many things to do.... need time to finished my assignm,ent, need time to study for final wexam.... need time to do anything... to spent with my friends, to spent with my love, to spent with my family n to spent for my self... please.... hurm....

money, i also need you..... need to consume you to do many things.... please..... money come to me.... come to my [pocket... come into my bank account... please... hurm.... need to buy many things... books, food, personal stuff like clothes n many things.... hurm..... -i wish i can have a bunch of money insine my bag when i woke up in the morning... or a bag that i found at the roadside which is inside the bag, there are plenty 0f money..... i will anggap that rezeki dari langit.... huahhh!!!~~~ 

impian dan angan2...... 50% mungkin terjadi n 50% x kan terjadi.... apa yang bolegh buat, berdoa + tawakkal........ berusaha juga perlu.... jangan tahu berdoa tapi x tahu nak berusaha... memang x kan dapat ape2 kan??? hurm..... sambung kepada personal life sekarang.... setiap masa di perlukan untuk buat assignment n masa yang selebihnya di curi2 untuk menulis blog dan befacebook tapi kebanyakkan masa di perlukan untuk study....  study2 sampai mati..... study for final exam n future..... bye!~

Sunday, July 31, 2011

selamat menyambut bulan ramadhan

‎(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/▌*˛˚ღ •˚ selamat menyambut bulan ramadhan ♥♥ ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥

Saturday, July 30, 2011

Setia, Sakit, Sayang, Perit



Petikan Kegemaran cinta bagi aku adalah suatu yang bermakna dalam hidup, jadi aku tak mau menghianati cinta, walaupun aku sering merasa di sakiti, yah mungkin itu semua hanya sebuah ujian buat aku, dan mungkin benarjuga apa makna dari pepatah, kalau cinta itu tak harus dimiliki dan memiliki, benarkah cinta itu buta?

Thursday, July 28, 2011

i

Cam ne U nk eja "C_NTA" kalo xde "i"..cam ne U nk eja "R_NDU" kalo xde "i"..cam ne pulak U nk eja "H_DUP" tanpa "i"..sebab tu la dlm hti U kene sntiasa ad "i" supaya "i" x hlang & jgn lpakn "i"..s0, kena la cayang "i" sllu.. ♥♥
send dekat kawan - kawan yang anda sayang (: ! Jika saya salah seorang daripade nye saya ucap terima kasih ♥ ! I LOVE U VERY MUCH (:

nice one!~

A pretty girl can kiss a boy, a bird can kiss a butterfly.The rising sun can kiss the grass, but you my friend, can kiss my ass.

Sunday, July 3, 2011

sunday :: 3 july 2011::

perubahan itu perlu bagi setiap insan yang normal di muka bumi ini. yang hanya membezakan hanyalah perubahan ke arah kebaikan dan perubahan ke arah keburukan. perubahan juga merupakan satu perkara yang subjektif bagi setiap individu. kiranya satu perubahan berlaku ia mungkin baik bagi satu pihak dan buruk bagi satu pihak yang lain. akan tetapi kita tidak dapat lari dari perubahan ini.

Thursday, June 30, 2011

@___@

Extreme hectic. Workload stress. Fever. Sorethroat. Adv Acc Midterm Paper. Perfect.

Monday, June 27, 2011

Fucking Friend From Hell

close friends doesn't mean u can seduce his or her couple without feeling guilty... it shows that ur the most stinky ugly devil bitch that hanging on ur friends to take some fucking advantage....

seriously, please stay away before i trow u some shit!~

Saturday, June 25, 2011

Rasa Hati Rasa Semua Rasa Rasa

Dang!~ huhu.... dah pukul 1.12am.. kepala dah buntu...  dah tak tahu nak buat aper.... tulis blog lah.. 


huuuu... hurm... pengisian minggu ini... Ku tinggal sorang2 kat UNITEN! XOXO... ada jer orang lain tapi macam tak ada orang.. semua buat hal masing2.... rumah bergelap... ala2 tak ada orang... benci2.... hurm.. mungkin kah sebab semua tak ada ke rumah?? ke kuantan??? ke segamat?? makan KFC? tgk wayang?? argh!!!! benci3 :( 
NAK IKOT JUGAK!


hurm... kalau x, minggu ni aq dah ada kat KL.... aidil ajak join die wat show Flash Mob sempena pelancaran album Diddy & Kay.... adik beradik hasil program realiti tv Akademi Fantasia...


alasan x ikot :
~tade duit
~midterm exam
~on diet
~ada hal
~ada date(propa)


then lepas abes exam, duit PT masuk n rasa nyesal plak x ikot!~ sob sob...


mule lah jadi orang gile kat muadzam ni!~ nak balik Batu Pahat dah tak de maknenyer tinggal 2 hari.... hurmm... pepatah ada kata : 


"Rezeki Jangan Ditolak!" termakan aq dengan pepatah ni... hurm...  takpelah.. dok uma, on9 24 jam!~ huhu... donlod macam2... update macam2... makan macam2... tapi kuantiti yang sangat sket... huhuhu... mmg nak diet mati matian... huhuhu.... muzik kat speaker ni pon x berhenti dari tadi... motifnya adalah x nak terdengar bunyik2 yang x sedap di dengar... huhuhuhu.... k lah... nnt update ag....nak nyapu umah sket... papai...

Friday, June 24, 2011

uuuuuu!~

malam. sunyi.... tapi relax sbb exam dah selamat di balun tadi.... so, tyme to let go my stress, tension, fatigue with some relaxing instrumental lullaby plus a mug of hott chocolate and some snacks... lying my body on cushion while stretching my feet on the table.... uuuuuuuu


Thursday, June 23, 2011

24 june 2011. 7.45 pagi..........

pedoman utk harini : x semestinyer, bile sum1 tu menipu, bkn sebab die x sayang kan kite... tapi mungkin die tipu sbb die sayangkan kite n x mampu nak beritahu n jujur ngan kite.. sebab die x nak kite kecewa... who knows? nobody knows....

MODE : study2.....exam, pastu party, tido.....

Sunday, June 19, 2011

Kepada sesiapa Yg Bergelar Bapa...

To Abah, Ayah, Papa, Daddy, Baba, Abi, Walid, Bapak. Happy Father's Day sir. Al-Fatihah to those who have lost theirs. Hargai yg masih ada ♥

Thursday, June 16, 2011

December.................

Every storm bring with it, HOPE . That somehow by morning everything will be made clean and even the most troubling stains will have disappeared.......
like the doubts over his innocence or the consequence of his mistake.
Like the scars of his BETRAYAL or the memory of his kiss.
So we wait for the storm to pass hoping for the best
Even though we know in our hearts some stains are so stubborn .......nothing can wash them away.
---------------------------------------- --------------------------------------


There are dangerous men in this world
Some are lovers.......blind to the consequences of their actions.
Some are husbands enraged by the betrayal of those they trusted
Others are predators, deviously setting traps to get what they want
If you're unlucky enough to come upon one of these dangerous creatures .......the safest thing to do is .....run the other way
---------------------------------------- --------------------------------------


DESIRE......... It's an emotion designed to lead us astray, persuading those who crave love to make foolish choices ...............Causing those who yearn for attention to act out in anger.
Allowing those who are lonely to behave in reckless ways.
And when the pursuit of our heart's desire becomes an obsession , the best we can hope for .....is a caring friend willing to come along........And stop us.
---------------------------------------- ----------------------------------
its an awful thing to live in darkness,
unable to see what others take for granted
but if we are lucky, the darkness lifts and we can finally see........
the secrets sacrifices made by our love
the suprising progress made by him
or the unintended consequences of our own actions
but there are those who prefer the darkness
because there, they see only what they choose to see

Tuesday, June 7, 2011

Leh ker perangai camni jadi kawan????

susah sial hidup ngan ko.... rokok pon nak mintak orang..... beromen sana sini.... depan orang pon jadi.... malu gler kott ada kawan macam ko... rokok orang mmg jadi zakat utk ko kan????? belum menda lain lagi..... hidup menumpang belas kasihan betine... tu lah ko!!!~~~

Sunday, June 5, 2011

True Colors.. beautiful like a Rainbow...




You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh, I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And darkness still inside you
Make you feel so small

And I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors,
True colors, are beautiful,
Like a rainbow
If this world makes you crazy
You've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

If You Could Just Smile...

Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking
When there are clouds in the sky
You'll get by
If you Smile through your pain and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through
For you


Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile- What's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile.




Saturday, June 4, 2011

No Place Like Home

Oh If your listening God, please don't make it hard 
To know if we should believe in the things that we seee
Tell us should we try and stay or should we run away
Or would be better just to let things be..

Living here in this brand new world 
Might be a fantasy OOHhh
But you taught me to love 
So it's real, real, real to me

And I've learned we must look, look 
inside our hearts to find
A world full of love
Like yours, like mine
Like Home












Thursday, June 2, 2011

wah!~ rasa teruja,,,

Untuk makluman semua peminjam, PTPTN dalam proses untuk menawarkan pertukaran pinjaman (3%) kepada pembiayaan pendidikan ujrah (1%) secara berperingkat.  
Dimaklumkan bahawa pengemaskinian maklumat untuk pertukaran pinjaman 3% dan 5% kepada pembiayaan Ujrah 1% dilanjutkan sehingga 30 September 2011.

Most Expensive House!~



Antilia, India
price : USD 1 billion..


fuhh... berpeluh dahi tgk harga tuh!~

Sunday, May 15, 2011

Horseshoe Crabby........

 KLIK gambar untuk image yang lebih besar,,,

Wednesday, May 11, 2011

01.00pm @ 11 may 11

      Hari yang indah dan cerah.... bagai mengetahui akan mood aku arini.... aku rasa tenang, gembira, bahagia... bagaikan tiada masalah.... semalam agak teruk jugak... ku rasa sunyi, sepi, sendirian di kamar, dan perkara2 yang menjadi virus ini akan menyebab kan aku sakit tenat yang dinamakan homesick.... cuti sebulan lebih di kampung halaman membuatkan aq rasa begitu erat dengan rumah hometown ku... bagai isi dan kuku... susah untuk dipisahkan... tapi apakan daya... status hidupku sebagai seorang pelajar bukan lah hanya duduk bersenang senbanag di rumah,.... ku ada misi yang harus di teruskan.... misi hidup sebagai seorang pelajar universiti....  dah tak lama dah lagi.... tinggal 2 tahun jer ag..... lebih kurang tahun depan bulan 12 aku dah tamatkan status aku sebagai seorang pelajar universiti.... dan dah tak sabar nak teruskan hidup sebagai seorang yang berkerjaya... insya'Allah kalau tiada apa  apa halangan... doakan aq teman2... huhuhuhu...

     Awal sem ni aq dah terasa bersemangat nak teruskan pelajaran dengan result yamg membanggakan... al maklumlah result sem lepas paras2 hidunh jer.... tapi yang penting lulus... after dat baru kite shoot yang tertinggi.... hurm..... serumah seorang ... ape pendapat korang? bahagia bukan? huhuhu.... bahagia bahagia pon lama2 sunyi jugak... sebab dok sorang2..... tapi tahap privacy to 100%.... memang membanggakan... huhhuhu.... u can do anything that u want!~ huhu... hurm... k lah... nak kuar.... kawan nak ajak g makan.... lepas pastu nak bersiap balik ke batu pahat...... bye semua.... salam keikhlasan...

TakkAN BerPaling Darimu

terima kasihku padaMu Tuhanku
tak mungkin dapat terlukis oleh kata-kata
hanya diriMu yang tahu besar rasa cintaku padaMu


oh Tuhan anugerahMu tak pernah berhenti
selalu datang kepadaku Tuhan semesta alam
dan satu janjiku takkan berpaling dariMu

Thursday, May 5, 2011

Shooting Bintang



mat salleh kata kalau nmpak bintang jatuh cepat2 buat hajat, agak2 bintang buat hajat apa kalau nmpak manusia jatuh bangunan?
Hehehe


Wednesday, May 4, 2011

Bila Si Bujang Saket Mental


Tepat pukul 10 malam..... ntah kenapa ntah kepala ni leh sewel plak nak wat kuih tart... hahah...
kebetulan semua bahan cukup ada kat dapur... ape lagi... tapi banyak cakap, tangan pun bergerak mengorak langkah menefon kakYetty untuk dpat kan konformasi tentang resepi kuih tart tradisi kami 2 beradik.... setakat ni tade lagi yang dapat buat selembut dan segebu kami..... 
percaya lah... serius.... gebu gler... kalau nak makan, kene sedakan air.... takot2 tersedak..
huhuhu..... salam ceria semua.....

Mentos Maniac

Oh God~~!

     Serius sekali rasa menda ni terasa nak makan lagi... addicted.... macam ada dadah plak... tapi serius sedap.... juicy..... marvelous!~

Hanya Lagu Yang Menjadi Ingatan.........


Setiap bait bait lirik nya sangat bermakna..
sayup setiap kali mendengar lagu ini berkumandang di radio
lidah x mampu berkata apa2
tangan x mampu teruskan perbuatannya
kaki tak mampu meneruskan langkahnya
mata tak mampu menahan rembesannya
telinga hanya mampu terpaku pada alunan berkumandang
this song make me goosebumps
::LOVE::

Friday, April 29, 2011

Kawan Concern

sms jawapan kepada "kau ok ker?" apabila dijawab dengan "ok lah babi" membuatkan seorang kawan yang concern n sayang kepada kawannya yang seorang lagi ini menjadi speechless... n kecewa..... :'(

FINE!~
mood : benci3! X(

Monday, April 25, 2011

Facebook yaw!~


If there's a subject for Professional Facebook 4.00 credit hour then everyone will get a big fat A.


Check These out!~ omg~! i cant breath!~


Original Perry Ellis 360 Red Perfume by Perry Ellis
&
Ultraviolet Cologne by Paco Rabanne!!!~~

omg!!~~ i can't breath!~ thanks ABG! Thanks AKAK IPAR!~ those stuff were really2 magnificent!~

7pm :: 25/4/2011

condiTion : SElsema Teruk~!

Mood : Rimas!~

MidSemBreak B4 Entering3rdYearStudent



Rutin hari hari yang wajib buat as seseorang yang dah remaja dan menghampiri dewasa apabila berada di rumah bersama family :

>  tolong mak masak
>  tolong mak kemas umah
>  jaga anak anak sedara
>  runner kat rumah.. bantu siapa siapa yang memerlukan bantuan
>  layan tetamu
>  teman atok cari barang barang and stuff kat bandar
>  berkebun kat luar rumah
>  siram pokok bunga
>  bergayut dengan kawan kawan
>  online 24 hours
>  sekali sekala pergi tengok wayang and bersosial kat bandar
>  ikot abah pergi fishing
>  pergi kedai belikan barangan runcit untuk rumah
>  petang petang pegi jalan kat kampung naik motor
>  tengok tv
>  tengok movie kat laptop
>  memekak nyanyi terjerit jerit kat uma if sumer orang kuar...


haaaaaah........ bila dah nak dekat dewasa ni, dah tak boleh buat perkara perkara yang lagha'..... sbb nak kene jadi contoh kepada yang muda.... lagi lagi sebab kita lelaki.... kalau x, mesti akan di kategorikan as lembik oleh golongan yang lebih dewasa.




Saturday, April 23, 2011

Syurga Oh Syurga




 ‎"well,theres not much room left in heaven,so u have to tell god an interesting way that u died and way u live,and if it's interesting enough, god'll let u in."


SUNTINGAN

Baby Kiwi

Friday, April 22, 2011

Duit Sana Duit Sini

Duit...duit...duit..........kerna duit..ade yg putus kawan...putus saudara..putus keluarga..putus cinta....putus kawinn..kerna duit...ade yg masuk neraka...kerna duit....maruah snggup gadai..kerna duit.....ade yg gelap mata..gelap ati..kerna duit.....ktew dpndang tinggi..kerna duit......idup tenang....kerna duit idup xtnang...SALAH duit kew????? bkan salah duit....ktew yg menentukan samada baek n buruknya duit tuh........peace no war..yeahhhhhh


luahan disunting oleh :

Putra Bahtiar Al Mushaq