Monday, December 19, 2011

sesi luahan hati 1

aq dah kasi kau kerja, which is study report yang aq dah siap kan.. study hanya part korang... susah sangat ker haaa???? kaedahnya kata ko pon x tdo malam sbb study report yang aq kasi.... ape yang ko dapat jawab? nothing!~ pantat lah!~ camcibai!~ then bila kene point ngan lecturer, ko tunding jari kat aq??? mmg kimak lah perangai ko!~ sial betol!~ aq ngan 2 3 orang dak2 ni x tdo sbb wat produk n siapkan semua report... kau? x tdo sbb study jer ptt ko leh dapat jawab semua soalan miss tadi kan? pundek.... ko kata ko tunggu call kalau ada pape kene buat... ko ada ker call terus tanya ada pape kene buat? aq kasi kerja suh study pon ko merungut cakap x tido malam study report aq... kalau aq kasi kerja lain, ape kau boleh buat? menyundal? nothing kan? 

x yah nak feeling cantik n hot sangat kalau ko tu tade ciri2 seperti yang di nyatakan di dalam ayat ni... wtf... sekeji hanjing. sehina najis...

ada saper2 nak say thanks? ada saper2 nak teman aq g jumpa miss??? cium puki lah korang!~ korang kalau setakat nak jumpe lecturer nak tunjuk innocent suruh miss tolak markah korang jugak, baik x payah lah bodoh!~ 

jangan sampai aq bagi tahu miss yang korang tuh cuma langsuir yang hinggap dalam group ni lah!~ siap korang!~ aq mintak korang appreciate sikit mereka2 yang membantu back up kumpulan kite, tu pon ssh ker? ego sundal tinggi melangit!~ g mampos... aq puas sbb ni aq takkan ada waktu yang menyebabkan aq jumpa kau lagi!~ k bai!~ out!!~

Saturday, December 17, 2011

Please learn how to say sorry.. Its free..

Please learn how to say sorry..
Its free..

Thursday, December 1, 2011

happiness 1

The chances are that you have already come to believe that happiness is unattainable. But men have attained it. And they have attained it by realising that happiness does not spring from the procuring of physical or mental pleasure, but from the development of reason and the adjustment of conduct to principles.