Sunday, March 4, 2012

Rasa Hati ::11.10pm - 4/3/12::

aq cintakan dia, aq sayangkan die, aq tertarik dengan dia, aq goyah bila melihat dirinya, aq sensitif bila berdekatan dengannya, dia pembakar semangatku, dia penyeri hariku, haruman badan nya penyegar mindaku, suaranya penyejuk hatiku sentuhannya penembuh lelah dan tenatku... 










banyak exaggeration yang aq luahkan bila hal2 yang berkaitan dengan si dia... tapi macam mana aq nak start kan hubungan ini? hubungan yang lebih erat dari kawan biasa.... hubungan yang lebih erat dari sekadar kawan berjenaka bersama... banyak hint yang telah ku berikan... respon darinya memberansangkan padaku... tapi ku still rasa dia jauh n anggap ku ni hanya kenalan.... hurm.... usaha lagi lah.. tapi ku dah x mampu lagi nak berusaha.... dah tak tahu ape lagi yang harus ku lakukan.... i need guidance....  i need support.... i need my friends to help me.... i need to know si dia.... i need to undestand si dia... tapi adakah apa yang bakal ku temui hanya penyesalan dan kekecewaan? bukan itu yang ku harapkan... bukan itu yang ku idamkan... apa yang ku idamkan adalah hidup bersama si dia... berbahagia.... berkasih sayang.... sentiasa beri tunjuk ajar... larang diriku dari berlaku perkara yang tidak elok.... stop dulu sbb still day dreaming bout si dia.... makin lama kang makin merapu....

No comments:

Post a Comment