Wednesday, April 25, 2012

That I love is you, that my dear, you ...

accompanied by something that so refreshing and stunning in the hot evening....

you guys should jealous with me and my little lovely friend 










finished already... bye!~

Saturday, April 21, 2012

Morning View

Mata Sepet..

hua!~ pagi Ahad yang berat n malaz..... semalam tido pukul 3 sebab menghabiskan SPSS.... juling biji mata nak key in 250 survey dalam system.... ni lah antara kerja ku malam semalam...


huaa.aa....... mintak osmate kejot kol 5.30..... sedar nya pukul 8.30.... bagus kan? letih gler... minggu lepas mmg x sempat menyempat nak berehat... macam nak tercabut tulang belibat blakang badan ni... tambah plak ngan demam yang teruk siap batuk2 dan hidung berdarah.... 2 3 kali gak idung berdarah... kat sinki dah macam ada orang kene bunuh.... banyak gler darah.. (gambar bawah adalah hiasan)


then... ujung minggu adalah masa untuk rehat sepuas puasnya!~ malam semalam makan2 bersama2 penari.... ada mihoon tomyam, fish ball, hotdog, crabcake, n macam2 lagi... sajer teman kan diorang wat party sket sbelum final exam.... huhuhu.... k lah... nak sambung guling2 atas katil b4 sambung wat spss.... papai semua!~

Tuesday, April 17, 2012

Pecah Kepala!~

esok.... 18/4/2012

-kelas MR : sir nak tgk SPSS dah key in data
-Quiz Statistic
-Kelas Ganti Statistic
-Kerja Multimedia Marketing ( wat liputan LOL Carnival)
-Jual Bookmark Product Management
-Show untuk Lol Carnival

rasanya macam nak.........




sekian...

Thursday, April 12, 2012

Masa Terluang jam 5 petang 12/4/2012



 disebabkan ada masa terluang dan tetiba nak rajin plak tangan ni..... godeh2 dapur, jumpe plak brg2 wat kek batik..... apa lagi..... ketung ketang bunyi dapur.... jadilah kuih batik yang sgt sedap dan banyak coklat... sungguh menggiurkan di petang yang indah ini..... jangan jeles.... weeeeeeee

Wednesday, April 11, 2012

Celaru Jiwa Lara


arghhh!!!! 1.40am.. saket kepala!~ banyak nyer kerja yang harus di setelkan asap!~ final exam dah x lama lagi.... tapi presentation ngan esaimen masih banyak lagi!~ i need some rest... i need some air... i need someone... siapakah? hahaha.... masih tiada siapa2.... single is simple... tapi kadang2 single itu lonely... 

i miss my home.... i miss my dad, i miss my mom... i miss my pet... i miss my friends.... i miss everyone.... i miss my hobby.... tu dia yang plaing2 sangat2 rindu.... menari.... adeyh.... hurm.. setadi2... nari2 tu kemudian.... slurpp.... lapar.... ada mcd kat luar kat atas meja kat hall umah.... hehehe... tq ILIEN ELINA sbb kasi Burger Quarter Pounder yang sgt menggiurkan.... niat nak wat sarapan... tapi mmg x kan sampai waktu sarapan dah setel... hehehhe... see the leg maa..... my baby in belly always hungry.... rasa macam cerita Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 plak.... Baby hunger for blood each hour.... heheheh.... k lah.... outt!!

Tuesday, April 10, 2012

Kerja Gila Sekali Sekala



stress... need suicide? x kott... stress macam mana pon kite, ni semua dugaan.... dugaan ke arah seswatu yang tidak kita duga.. semua bergantung kepada macam mana kita tangani stress itu... samada kita harungi stress itu @ kita give up... kalau kita berjaya harungi stress itu, percayalah, seswatu yang indah n menarik yang x dapat digambarkan menanti... salam ikhlas.. -Azmer-

You Know I'm No Good ♫



Kita akan merasa bahagia apabila orang berasa senang dengan kita dan mencintai diri kita seperti mencintai dirinya sendiri.

Kem Motivasi Kecemerlangan PMR : Program Pemantapan Akademik dan Sahsiah Diri 2012

Sekolah Menengah Kebangsaan Muadzam Jaya

thanks to all UNITEN facilitator who contribute for this program..





Saturday, April 7, 2012

Kerja Kahwin!!!!!!



Kelab Citra Seni UNITEN dapat invitation dari Abg Aiman... pengusaha Western Food Aiman Jasa kat foodcourt Penginapan Harmoni..... Meriah2~ sambil Meriah2kan majlis kahwin.... yang kahwin bukan abg Aimannya.... Adik perempuannya yang kahwin... bertempat di Dewan Dara Muadzam Shah... (click untuk besarkan image)

SEHARI SEBELUM MAJLIS


HARI MAJLIS BERLANGSUNG