Friday, May 18, 2012

Buat Pahala di Pagi Hari..

semalam dah janji ngan mak nak ikot g pasar pagi ni.... so, b4 tido baca doa supaya dipermudahkan bangun pagi.... sekali pintu berbunyi, mak teriak

bangun!~ nak ikot g pasar x?

ikotkan mata, tak nak, tapi ikot kan hati, nak..... so, bangun lah jugak.. terus mandi.... lepas mandi, tengok langit... nape gelap lagi... rupenyer baru kol 6.30!~ paginyer!~ adeyh.... menggigil keluar rumah... huhuhu.... dalam kete otw nak g pasar, tido!~  muahahah... abah cakap aq tidur sampai berdengkur dengkur... malu jap!~ sedap kowt tido dalam kete!~ hahaha

sampai di pasar.... jauh jalan2 kat pasar ni...

gambar kat atas ni kat pasar basah...

ingat arini nak jadi vege.... tapi mak masak sotong samballah.... next time lah jadi vege... bye2 sayur...




banyak buah!~ suke!~ puas mata mendang... puas lagi mulut ni yang melantak tester.... hahahah!~


gambar kat atas ni pasar kering...

mak banyak beli barang kat pasar arini sbb Ayun aka abang yang sulong nak balik dari oversea.... tu yang macam2 mak masak..

balik pasar ku tertido.... bangun2, mak dah siap masak.. salalu mak mintak tolong sekali.. tapi kali ni mak macam excited plak masak sorang.... huuuuuu

sedang aq asyik tulis blog ni.... abah hulur RM200... abah kata ni duit joli2.... wah!!!!!!!!! x percaya!~ tq abah!~

tanya abah duit ni untuk ape actually..... die kata sajer2 jer.... alhamdulillah..... leh joli2.... tapi tade kawan nak ajak joli2.... so. simpan je lah.. muahahhaa...

bye2 pasar... semoga kite berjumpe lagi...

No comments:

Post a Comment