Wednesday, May 9, 2012

memang tak ada lelaki tampan seperti aku, tapi yang lebih tampan banyak... kire aq ni tampan sikit lah... hahahha... macam macam, malam ada paper PUBLIC SPEAKING AND PRESENTATION.. tapi dah tak tahu nak baca ape sbb mmg takde bahan nak di baca.. so, masa siang ku dihabiskan dengan mengemas bilik and barang milik diri ini cuz semester hadapan ku berpindah ke penginapan lain. 


kunun nya masuk ke penginapan lain sbb nak bimbing organisasi penginapan baru di sana.. tapi yang pasti mesti ramai orang dari penginapan lama ni marah sbb aq dah lama berkhidmat di sini. hurm.. tapi apakan daya.. ku tak mampu untuk hidup super duper pack sbb sesak mata nak memandang. bila buka radio Hot.FM ni, ada berita sal satu orang ibu ni belasah anak die yang berusia 10 bulan. MasyaAllah.. bila tengok video kat bawah ni, mmg rasa x sampai hati sangat2!~ 

video

kenapa ada manusia sebegini!~ !@#$%^&*... mmg aq marah and emo sangat sbb aq mempunyai 1 niat dan cita2.. 

saya nak ada anak sebelum berkahwin.. saya nak sayang anak saya sebelum saya berkahwin.. saya nak anak lelaki sbb kalau anak perempuan banyak sikit kerja. saya akan sayang anak saya, tatang anak saya, jaga and beri penuh kasih sayang kepada anak saya..
 itu dia... niat dan cita2 yang suci murni... saya nak cari anak yatim. tiada tanggungngan dari saper2... hurm... mungkin sbb saya sedih bila tgk kanak2 terbiar di tepi tepi jalan dan di rumah rumah anak yatim.. huhu... semoga diberkati.. ok lah... nak sambung kemas umah balik... btw, x sabar tunggu 30 MEI ni sbb hari tersebut hari bersejarahku... hehehe... 

No comments:

Post a Comment