Saturday, June 16, 2012

Kenyangkan Masa

Cuti semester dapat berjalan!~ yeay!~ Pagi yang ceria, cuaca yang elok, pagi2 lagi dapur dan macam kene bom!~ mak ngan akak ipar ngah menyiapkan makanan2 n jajan2 untuk di bawak g jalan2 arini... ni pon plan last minute... Ayun ajak g Mersing... happy Holiday everyone!~ muahahha.... dah lama cuti baru nak g bercuti.... takpelah.... asalkan dapat gak g... dah lama kowt x g bercuti...

segala kata janji yang telah engkau berikan membuat ku rasa kosong kosong...

pagi2 lagi dah mood najwa latif..... hahha.... sengal... semalam baru abes download cerita Devdas..

dah lama dah ngidam nak tengok balik cerita ni.... huhuhu... puas hati...  huhuhuhu.... hurm...

19 & 20 MEI 2012.... jalan2 bersama keluarga... g picnic kat Mersing!~ vacation setiap tahun... cuma kali ni ahli keluarga yang terlibat x ramai.... tapi kami pergi juga..... kalau nak tunggu semua ada, susah nak cari masa... huhuhu.... Mak, Abah, Ayun, Kak Mimi, Edriz Muzhaffar dan aku... pakai 2 kereta.... of course abg aku ngan akak ipar aq ngan anak die 1 kereta, aku mak ngan abah 1 kereta.... almaklumlah saiz semua membanggakan... jadi kene lah seswaikan dengan keadaan kenderaan... seksa nak sumbat semua... huhuhu.... walaupon hanya 2 hari percutian ku bersama keluargaku... ku rasa sangat gembira dan terharu dan syahdu... huhuhu



No comments:

Post a Comment