Thursday, August 23, 2012

Ting Tong Tang Ting


kepala sakit buat Marketing Final Year Project Paper & Presentation. saya perlukan masa saya juga. tidur x cukup, makan x senonoh, kerja huru hara.... kawan pon entah kemana... bukan ku pinta... tapi demi kerjaya sebagai seorang pelajar yang harus dipenuhi, akan ku redahi sedaya upayaku... cewah... bahasa nak meletop jer... hahhaa... walau apepon, project paper ni antara penyumbang terbesar gred final exam aku. so, it is not a joke. it is something serius that may cause serial death every year of my life kalau main main. dila @ syarifah dalila as peneman yang juga penambah stress kadang kala merupakan someone yang sangat setia dengan ku di saat2 perit menyiapkan paper ni. tido sama2, nangis sama2, gelak sama2, makan sama2, ponteng kelas sama2, sahur sama2, buka sama2, memang orang kata dah macam laki bini dah!~ tapi kalau lah semua orang tahu ape yang kami lalui ini, mesti orang x sangka. kami tido sebelah2 padahal kami hanya sahabat baik... nak buat macam mana... tido di meja fudkot!~ orang nak tangkap basah, sukatilah... setakat ni, ku x pernah dengar orang kene tangkap basah kat tempat awam macam kat foodcourt... hahah!~ sewel2... papepon, penamatnya Alhamdulillah... semua berjalan lancar... amendment x perlu dibuat sbb everything follow the guideline n nearly perfect... tapi x perfect.. kami pioneer buat project paper  ni.... so, baik buruknyer kami punyer punye kerja, memang matilah batch selepas kami.... terima kasih yang tidak terhingga kepada supervisor kesayangkan kami...




En Zulkeflee bin Abdul Razak
(soe pinjam gambar fb)


dan jugak panel2 yang judge n comment our presentation
(en Abdul Rahman, Miss Zuraini n Miss Hamiza)

dan du bawah ini adalah antara ragam kami!~ btw, lupe nak bgtahu.... dalam kelas kami ni gak, ada sorang lagi yang amik project paper yang sama... muhammad Syafiq aka yong.... die pon pulun2....

projectpaper ni personal punya assessment. so, nak tak nak memang benda ni untuk masa depan. aq buat project "Marketing Plan For Muhd Shah Nasi Baryani", dila buat "Marketing Plan For Intan's Oven" dan Syafiq buat "Marketing Plan For Palma Beach Resort, Pangkor Island"












No comments:

Post a Comment