Friday, September 28, 2012

Result Examination

Rumors mengatakan today the result of last semester examination will be execute... nervous tahap cipan tenuk tapir beruk dah ni dari semalam!~ adeyh... dari pagi aq dah bukak page uniten... x loading2 gak!~ lain2 macam fb, skype, tweet n blog laju je loading.... download kat youtube pon laju!~ adeyh... tertekan tertekan!~ bila menda yang mendebarkan... then die main sangkut2 plak... x tenteram beb!~ time ni lah semua saket nak keluar.... saket hati. saket perot, sakit mata, n macam2 lagi saket ada.... huhuhu..

sejak 2 jam yang lepas, aq bukak 4 browser engine yang aq ada..... chrome, opera, safari n explorer... tapi sejak 2 jam tadi x masuk2 loading nya!~ bertambah stress!!!!! adoi... taime ni lah perlukan nikotin banyak2.... tapi sbb nak kene kemas barang kat umah, so puasalah kejap....


harap2 semua berjalan lancar... harap2 menda yang bakal di tunjukkan sedap mata memandang.... harap2 result ok... nak lebih berharap agar result agak membanggakan.... insyaAllah...
SALAM

No comments:

Post a Comment