Tuesday, February 5, 2013

hari ketiga dalam new life

owh hari ke tiga ku.... 5 February 2013.... kerja x banyak.... semua kerja yang diberi, ku habiskan dengan secepat mungkin... dan ni lah akibatnya... aq x da kerja... ngantok.... huaaa... rasa lambat nak pukul 6.... Dr Shireen n The Trio dah balik lepas lunch tadi sbb deyall nak packing... malam ni flight pukul 11 g Berlin.... best nyer ada ceo n director of company..... n btw, just know that in my Industrial Training Log Book will fill and check by En Norman Abdul Halim by himself! terharu.... big boss of the company is my boss... my hero... hahaha! it feels deym good... siaplah tunggu beliau balik Berlin nnt,.... mesti aq bunuh diri... hahaha...

malam semalam g uptown ngan Kak Sara n Abg Abu.... best... ada ular, raccoon, lizard, spiders n macam2 lagi..... haha... by the way, sumpah yong taufu kat uptown Seri Kembangan tersgt2 nampak menarik n sedap... tapi aq x berpeluang rasa... so, tahan je...


setakat ni,... dalam company yang aq praktikal ni, kalau setakat nak suruh cari file, semak file, reorganize file system, Payment Voucher Form fill up, Online Sales form fill up, cheque photostat, cheque fill, multiburn dvd using specific machine, n banyak lagi kerja2 rumit aq boleh handle.... alhamdulillah... hari ke tiga berjalan lancar... amin....

No comments:

Post a Comment