Friday, February 1, 2013

hari pertama

hari ini 1/2/13.... bermulalah kerjaya aq sebagai seorang yang bekerjaya...... di company yang selama ini aku impikan..... KRU STUDIOS SDN BHD.... alhamdulillah..... salah sati dair impian aq telah tercapai.... semalam result exam semester lepas dah keluar..... alhamdulillah sustain.... tapi agak sedikit kecewa dengan salah satu subject yang telah ku pulun bermati matian... tapi apakan daya... Allah telah menetapkan itu rezeki ku, ku pasrah, ku redha... secara keseluruhan, alhamdulillah aq berpuas hati....

seawal 9.00 pagi ku dah sampai ke company ini n berkobar kobar di dada.... bila kak Emi bahagian International Business of KRU STUDIOS menyatakan yang aku bukan bekerja di bawah beliau tetapi directly under encik Norman, rasa berkobar bertukar menjadi kalut, nervous, gigil n macam2 lagi.... tapi hari ini en Norman x masuk opis... beliau menyatakan beliau tidak sihat kerana baru balik dari Perancis... so, kerja aku hari ni adalah, tolong mana yang patot... aq offer diri untuk kerja.... aku tolong packaging album KRUNOMENA.... album baru dari TRIO beradik ni yang baru dilancarkan semalam.... semua orang dengan kerja masing2.... so, aq just on9, tgk2 sana tgk2 sini, cuci mata kiri kanan... hahaha!

lunch! best2..... hehehe.... nasi Baryani Pakistan.... x pernah rasa n sedap.... rugi x rasa.... best2....

ok lah... nak sambung kerja semua.... bye2.....

No comments:

Post a Comment