Wednesday, February 6, 2013

Hujan lebat di hari ke 4....



hujan lebat mengiringi jam2 terakhir intern ku pada hari ni... nak wat camne boh? redah je lah... hahhaa... sejuk... sedap tido... sedap makan benda panas2... sedap pelok2... hahahah! ngok... dush dush... btw, today banyak belajar benda baru... for example, masukkan semua panggung punya hasil kutipan jualan tiket cerita Kahwin 5 ke dalam excel n tgk flow of sales... other than that, make massive amount of invoice photocopy (semua wayang yang tayangkan cerita Kahwin 5 kat Malaysia ni), keluar opis kejap anta cheque deposit kat Maybank Cyberjaya, n learn how to handle customer complaint.... almaklumlah.... kelmarin hantar semua tempahan pelanggan.. then ada 2 pelanggan tempah tshirt... tapi malangnya 2 2 tertuka saiz baju... kak fara dah nyalahkan aku... but then, dah memang kerja aq time tu just packaging kan barang only... tade pesan plak suh hati2 tgk saiz baju.... aq ni freshie... so, aq ni more to tukul dengan pahat... ape yang orang suruh, tu yang aku buat... dont expect more okay.... takpelah.. kak farah dah handle.... hahaha.... arini aku berkenalan ngan kak tini, kak tipah, mama, kak fazlin ngah kak nadiah.... aq suke tgk ka nadiah sbb tudung die pelik2... aku pon ske tgk kak lin sbb muka dia familiar... rupenya dia orang muadzam..... huahuahuahuaaaaa..... kecil dunia ni.... ok lah... nak berkemas sbb nak balik... yiihhaaaa......

No comments:

Post a Comment